ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ ПРОТИВ АКНЕ

Milesman Blauman използва Blue Laser Technology.


Благодарение на медицински проучвания, ползата от използването на синия лазер на Milesman Blauman е клинично доказана за появата на комедогенни огнища на акне. Показан е както за юноши, които страдат от тази патология в над 80% от случаите, така и за възрастни, които също страдат от акне.

Резултатите могат да се видят само след една сесия! След ефективно и безопасно лечение с Milesman Blauman, пациентът само за няколко дни възстановява кожата без огнища на акне в засегнатата област.

Кой не иска да се отърве от акнето удобно, бързо и ефективно? Може да се използва върху лицето и в други области на тялото, склонни към страдание, като гръб, шия и гърди и др.

 ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ARTLINE BEAUTY


Нашият естетичен център предлага широка гама от иновативни процедури, съчетани с експертен съвет и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите специалисти в областта на дерматологията и козметологията използват най-новите технологии и висококачествени продукти, за да ви помогнат да постигнете желаните резултати, без необходимостта от оперативни процедури.

Грижа за кожата

Разкрийте съвършенството на вашата кожа и поглезете сетивата си с процедура от ново поколение!

Лазерна епилация

Най-модерната апаратура за перманентна епилация e диоден лазер ELYSION PRO!

PHI LASER

Лазерът, който успешно се справя и използва за премахване на татуировки, възрастови петна, пигменти и хиперпигментации.

МАСАЖИ

При нас ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве и тонус. Ние ще Ви предложим богато разнообразие от масажи.