Премахване на микроблейдинг и татуировки

Неподражаемият Phi laser


Phi laser съчетава внимателното отношение, както към кожата, така и към естетиката.

PhiLaser Type R 2.0 е лазерът, който успешно се справя и използва за лечение като премахване на татуировки, лечение на възрастови петна и премахване на пигменти и хиперпигментации.

Лазерната машина Phi е високоефективна при различни типове кожа и включва най-новата технология за отстраняване на пигменти, в същото време без грубо въздействие върху кожата, идеална за лечение на широк спектър от кожни проблеми.

Извършва различни процедури за премахване на татуировки и пигментации, като премахване на татуировки на вежди, премахване на хиперпигментации, премахване на обикновени татуировки, както и старчески петна. Той също така извършва лечение с въглероден пилинг, което е революционна лазерна процедура, предназначена за проблемна кожа и запушени пори, където, подпомаган от топлинната енергия на лазера, въглеродът прониква в дермата, стимулирайки кожните клетки да се възстановяват и изчистват порите.

PhiLaser използва Q-switch лазер за извършване на три вида процедури: премахване на татуировки, лечение на пигментация (лунички, мелазма, възрастови петна) и карбонов пилинг.

Процедурата е предназначена за всички клиенти, които желаят да премахнат нежелани или избелели татуировки и други несъвършенства по повърхността на кожата.

Премахването става възможно посредствум лазерите,който се насочват и разграждат пигмента на татуировката в кожата. Процедурата зависи от имунната и лимфната система, които абсорбират пигментните молекули и ги елиминират от тялото.

Естествено този вид лазери трябва да бъдат изключително прецизни, затова се използват лазери с ултракъс импулс. За да се намали интензивността на цвета и увреждането на кожата, светлинните импулси трябва да са кратки и изключително бързи – тези лазери работят за наносекунди.

 ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ARTLINE BEAUTY


Нашият естетичен център предлага широка гама от иновативни процедури, съчетани с експертен съвет и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите специалисти в областта на дерматологията и козметологията използват най-новите технологии и висококачествени продукти, за да ви помогнат да постигнете желаните резултати, без необходимостта от оперативни процедури.

Грижа за кожата

Разкрийте съвършенството на вашата кожа и поглезете сетивата си с процедура от ново поколение!

Лазерна епилация

Най-модерната апаратура за перманентна епилация e диоден лазер ELYSION PRO!

PHI LASER

Лазерът, който успешно се справя и използва за премахване на татуировки, възрастови петна, пигменти и хиперпигментации.

МАСАЖИ

При нас ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве и тонус. Ние ще Ви предложим богато разнообразие от масажи.