ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ГЛАДКА КОЖА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА И ЗАБРАВЕТЕ ЗА НЕПРИЯТНОТО ОКОСМЯВАНЕ И ПОСТОЯНЕН ДИСКОМФОРТ С НАЙ-ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЕПИЛАЦИЯ.

ДИОДНИЯТ ЛАЗЕР ELYSION PRO НА COCOON MEDICAL

НАЙ-БЪРЗИЯТ БЕЗБОЛЕЗНЕН ДИОДЕН ЛАЗЕР ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ КОЖИ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ

COCOON MEDICAL Е ИСПАНСКИ БРАНД, ВОДЕЩ ЛИДЕР В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЛАЗЕРНА АПАТУРА. ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИОДНИЯТ ЛАЗЕР ELYSION ПРЕМАХВА ОКОСМЯВАНЕТО ПО СЕЛЕКТИВЕН НАЧИН КАТО АТАКУВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПИГМЕНТА НА КОСМЕНИЯ ФОЛИКУЛ- МЕЛАНИН, ЧРЕЗ ЛАЗЕРНИ ИМПУЛСИ, РАЗРУШАВАЩИ АТАКУВАНАТА КЛЕТКА, БЕЗ ДА УВРЕЖДАТ КОЖАТА.

РАЗГЛЕДАЙ
ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ
HYDRAFACIAL SYNDEO

PhiLaser Type R 2.0

PhiLaser Type R 2.0 е разработен с помощта на усъвършенствана и иновативна технология за максимална ефективност. Той е в състояние да осигури редица лечения за различни типове кожа и нужди.

PhiLaser Type R 2.0 е лазерът, който успешно се справя и използва за лечение като премахване на татуировки, лечение на възрастови петна и премахване на пигменти и хиперпигментации.

РАЗГЛЕДАЙ

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ARTLINE BEAUTY


Нашият естетичен център предлага широка гама от иновативни процедури, съчетани с експертен съвет и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите специалисти в областта на дерматологията и козметологията използват най-новите технологии и висококачествени продукти, за да ви помогнат да постигнете желаните резултати, без необходимостта от оперативни процедури.

Грижа за кожата

Разкрийте съвършенството на вашата кожа и поглезете сетивата си с процедура от ново поколение!

Лазерна епилация

Най-модерната апаратура за перманентна епилация e диоден лазер ELYSION PRO!

PHI LASER

Лазерът, който успешно се справя и използва за премахване на татуировки, възрастови петна, пигменти и хиперпигментации.

МАСАЖИ

При нас ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве и тонус. Ние ще Ви предложим богато разнообразие от масажи.