Лазерна Епилация

ДИОДНИЯТ ЛАЗЕР ELYSION PRO НА COCOON MEDICAL


ELYSION PRO е най-иновативният диоден лазер, който ефективно и дълготрайно премахва нежеланото окосмяване на всички зони през цялата година. Той е единственият лазер, при който може да се прави епилация през лятото, включително и на кожа с тен. Той е с доказан ефект при всички типове кожа – от 1-ви до 6-ти фототип.

 Процедурите са напълно щадящи за кожата и безболезнени. Подходящата дължина на вълната ги прави напълно безопасни и за най-чувствителните зони на тялото и лицето.

Според скалата на Fitzpatrick има 6 различни фототипа кожа от 1 до 6 , като най-светлите кожи са тези, които позволяват голямо количество светлина под формата на импулс да навлезе подкожно с най-малък риск от нежелани ефекти. Диодната технология е единствената, която може да обработва тъмни кожи без никакъв риск. ЕLYSION PRO премахва окосмяването като атакува пигмента от космения фоликул-меланин, чрез лазерни импулси, които разрушават клетката на фоликула без да увреждат кожата.

Силно охлаждащата система Crystal freeze на ELYSION PRO защитава кожата от температурно нагряване и по този начин прави епилацията безболезнена. Тя поддържа постоянно ниво на охлаждане от 6 градуса на накрайника, независимо от температурата на помещениетор което прави епилацията безопасна, безболезнена и комфортна.

Дълготрайния ефект на премахване на нежелано окосмяване се постига с от 6 до 8 процедури на зона , като резултат има още след първата процедура, включително и видимо подобряване на кожата, като редуциране на проблеми с фоликула като „ обърнати косми“ и пъпчици. Процедурите с лазерна епилация са неизменна част от грижата за гладка кожа.

 ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ARTLINE BEAUTY


Нашият естетичен център предлага широка гама от иновативни процедури, съчетани с експертен съвет и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите специалисти в областта на дерматологията и козметологията използват най-новите технологии и висококачествени продукти, за да ви помогнат да постигнете желаните резултати, без необходимостта от оперативни процедури.

Грижа за кожата

Разкрийте съвършенството на вашата кожа и поглезете сетивата си с процедура от ново поколение!

Лазерна епилация

Най-модерната апаратура за перманентна епилация e диоден лазер ELYSION PRO!

PHI LASER

Лазерът, който успешно се справя и използва за премахване на татуировки, възрастови петна, пигменти и хиперпигментации.

МАСАЖИ

При нас ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве и тонус. Ние ще Ви предложим богато разнообразие от масажи.