МАСАЖИ


ПРЕСОТЕРАПИЯ / ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Съвременния начин на живот може да окаже отрицателно влияние върху нашето тяло и да доведе до някои нежелани ефекти. Стрес, липсата на физически упражнения, нездравословна храна – това са все фактори, влияещи върху състоянието на метаболитните процеси.

СПОРТЕН МАСАЖ

Масажът, приложен върху спортисти за по-бързо и пълноценно настъпване на тренираност, за премахване на някои неблагоприятни предстартови и стартови състояния и по-бързото възстановяване на организма по време и след състезания се нарича спортен масаж.

ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ

Дълбокотъканният масаж продължава 60 минути, които са напълно достатъчни да изпитаме моментално облекчение на оплакванията, които имаме.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ АРОМА

Релаксиращ масаж има за цел да помогне на всеки един от Вас, който след края на работния ден се чувства: преуморен, изтощен и усеща дискомофорт в цялото тяло.

БАЛИЙСКИ МАСАЖ

Балийски масаж – специална индонезийска масажна терапия, която релаксира тялото и премахва стреса и натрупаното напрежение съвкупно с етерични масла.Той съдържа редица техники, които предлагат множество ползи за здравето.

ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ

Тай масаж - изкуството на релаксацията и възстановяването. Тай масажът е древна традиция, произлизаща от Тайланд, която се превърна в една от най-популярните форми на масаж в света.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Масажна терапия, при която с ритмични движения се разбиват натрупванията на мастна тъкан.

ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ

Масаж с шоколад – едно „сладко“ приключение… Масажът с шоколад дарява кожата и душата с тонус.

HOT STONE ТЕРАПИЯ

Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина.

 ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ARTLINE BEAUTY


Нашият естетичен център предлага широка гама от иновативни процедури, съчетани с експертен съвет и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите специалисти в областта на дерматологията и козметологията използват най-новите технологии и висококачествени продукти, за да ви помогнат да постигнете желаните резултати, без необходимостта от оперативни процедури.

Грижа за кожата

Разкрийте съвършенството на вашата кожа и поглезете сетивата си с процедура от ново поколение!

Лазерна епилация

Най-модерната апаратура за перманентна епилация e диоден лазер ELYSION PRO!

PHI LASER

Лазерът, който успешно се справя и използва за премахване на татуировки, възрастови петна, пигменти и хиперпигментации.

МАСАЖИ

При нас ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве и тонус. Ние ще Ви предложим богато разнообразие от масажи.