PhiLaser Type R 2.0

Най-добрата терапия за Вашата кожа


PhiLaser Type R 2.0 е разработен с помощта на усъвършенствана и иновативна технология за максимална ефективност. Той е в състояние да осигури редица лечения за различни типове кожа и нужди.

Основните възможности за лечение, предлагани от PhiLaser Type R 2.0, включват:

  • Премахването на татуировки пигменти, включително постоянен грим и микроблейдинг пигменти. Пигментните частици се настъргват на достатъчно малки частици, за да бъдат реабсорбирани от тялото и отстранени от имунната система.
  • Лечение на хиперпигментация. Това включва възрастови петна, свързана с мелазма хиперпигментация и поствъзпалителна кожна травма.
  • Възрастовите петна са причинени от продължително излагане на ултравиолетова светлина, стимулираща концентрираното производство на меланин и обезцветяване.
  • MelasmaМелазмата е причинена от ултравиолетова, както и от инфрачервена светлина. В допълнение, недостигът на витамини, генетиката и хормоните могат да причинят мелазма, свързана с хиперпигментация.
  • Поствъзпалителната травма на кожата хиперпигментация често се задейства от регенеративния отговор на кожата на нараняване, дразнене или увреждане.
  • Лечение на въглеродния пилинг. Обработването на въглеродни пилинги е неинвазивно и иновативно лицево лечение. Лечението с лазерен пилинг може да лекува проблемна кожа със запушени пори, както и да озарява тена. И накрая, производството на колаген и еластин, които се задействат по време на лечението, може да помогне за намаляване на появата на фина линия и бръчки.

 ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ARTLINE BEAUTY


Нашият естетичен център предлага широка гама от иновативни процедури, съчетани с експертен съвет и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите специалисти в областта на дерматологията и козметологията използват най-новите технологии и висококачествени продукти, за да ви помогнат да постигнете желаните резултати, без необходимостта от оперативни процедури.

Грижа за кожата

Разкрийте съвършенството на вашата кожа и поглезете сетивата си с процедура от ново поколение!

Лазерна епилация

Най-модерната апаратура за перманентна епилация e диоден лазер ELYSION PRO!

PHI LASER

Лазерът, който успешно се справя и използва за премахване на татуировки, възрастови петна, пигменти и хиперпигментации.

МАСАЖИ

При нас ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве и тонус. Ние ще Ви предложим богато разнообразие от масажи.